Estrada

MORA DA NAPUSTI PORODIČNI DOM ZA 8 DANA: Evo gdje odlazi Jelena Kareluša

Jednostavno, nema izbora…

Jelena Karleuša - Svet.rs

Od Božića 2022. godine drama se uselila u život Jelene Karleuše, a iz dana u dan u javnosti se iznose teorije i spekulacije da li će njen brak sa Duškom Tošićem izdržati i ovu prepreku, prenosi Novi.

Pjevačica je navodno, 7. januara prijavila supruga policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Poznatom fudbaleru je izrečena hitna mjera zabrane prilaska Jeleni 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Međutim, uprkos drami, Karleuša mora da se bavi svojim poslom, pa se nakon koncerta ispred Skupštine Republike Srbije, za Novu godinu, sprema za nastup u Dubaiju.

Popularna pjevačica je tokom jučerašnjeg dana obavijestila sve pratioce na društvenoj mreži Instagram da će njeno “druženje” sa inostranom publikom biti održano umjesto 14. januara za 21.

– Nastup je samo pomjeren za 7 dana kasnije kako bi mogli da se ispune svi tehnički uslovi! – istakla je JK.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh