Estrada

OBJAVLJEN SNIMAK: Evo GDJE JE I ŠTA RADI – Karleuša 3 dana nakon što je prijavila Duška policiji!

Jelena Karleuša je u petak, 7. januara prijavila policiji da ju je suprug Duško Tošić udario.

Jelena Karleusa - Novi

Kako pišu domaći mediji, fudbalski menadžer ju je, navodno, prvo pljunuo, a potom i ošamario, a onda je pjevačica odlučila da sve prijavi policiji, prenosi Novi.

Incidentu su prisustvovali i članovi njihovih porodica, budući da su bili gosti na prazničnom ručku, a Jelena je navodno odbila ljekarski pregled, kao i da da izjavu.

Ona se ipak javno oglasila, na svom Instagram profilu, i to više puta, a sada je odlučila da pokaže kako živi treći dan od nemilog događaja. Naime, Karleuša je na svom storiju objavila na desetine slika i snimaka sa svog novogodišnjeg nastupa održanog ispred Narodne skupštine.

Čini se da je Karleuša odlučila da se što prije vrati svom životu i poslu, iako se i dalje nalazi u centru skandala. S druge strane, Tošić je juče, takođe na svom Instagramu dao obavještenje za javnost povodom navoda da je udario svoju suprugu, a šta je sve rekao pogledajte OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh