Estrada

ADVOKAT DUŠKA TOŠIĆA STIGAO U STANICU – Evo da li bivši fudbaler dolazi u stanicu zbog nasilja nad JK

Advokat Duška Tošića Nebojša Perović stigao je u polisijsku stanicu “Savski venac”.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Blogspot

Kako nam je sam rekao, on ne zna još uvijek da li će Duško Tošić doći u policijsku stanicu kako bi dao izjavu zbog nasilja u porodici.

Jelena Karleuša prijavila je policiji supruga fudbalskog menadžera Duška Tošića jer ju je navodno pljunuo i ošamario u porodičnom domu na Dedinju.

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskih istrazi, pjevačica ne prestaje da plače, dok djeca ne daju da im policija vodi tatu. Duško Tošić navodno je pljunuo svoju suprugu, a nakon toga je udario otvorenom šakom u predijelu lica, gdje je navodno od udarca zadobila povredu u predijelu lica sa desne strane u vidu posjekotine.

Kako nezvanično saznajemo, pjevačica neće da daje izjave pa će navodno svi zajedno u stanicu. Dežurni zamjenik Prvog osnovog tužioca naložio je da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svjedocima koji su prisustvovali nasilju, nakon čega će biti izvršena procjena rizika o eventualnom nasilju u porodici.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, prije dvije godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pjevačica se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh