Estrada

Slavica Ćukteraš drugi put zaražena virusom korona

Pjevačica Slavica Ćukteraš po drugi put zaražena je virusom korona.

Slavica Ćukteraš - Screenshot

Slavica je obavijestila fanove da su zbog pozitivnog testa na koronu otkazani njeni nastupi.

“Nastup koji je trebalo da bude održan je otkazan, zbog mog pozitivnog testa na kornu. Nadam se da se vidimo uskoro jer sam željna beogradske publike. Takođe, nastupe koji su zakazani za naredni period otkazujem, ali sve ćemo nadoknaditi”, napisala je ona na Instagramu.

Slavica je prošle godine imala virus korona, kao i njena koleginica Milica Todorović, te su njih dvije u tom periodu zajedno provodile vrijeme.

Nakon što je preležala koronu Slavica se žalila da su joj ostale posljedice u vidu toga da slabije čuje, žalila se i na srčane probleme, koje je tada imala.

“Za sve moje prijatelje, da se ne čudite više što vas ne čujem i stalno vičem “a?”, “šta?” i “nisam čula”. Znači, gluva sam, haos”, napisala je pjevačica na mrežama nakon preležane korone. prenose nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh