Estrada

POLUMUTAVO! Marija Šerifović isprozivala HURICANE, a bila s njima na Euroviziji O tome može da se diskutuje tri dana

Marija Šerifović kritikovala je novu generaciju muzičkih numera, a među njima se, na iznenađenje mnogih našla i jedna pesma popularne grupe “Hurricane”, koju je izvela takmičarka u “Zvezdama Granda”.

Naime, jedna takmičarka u “Zvezdama Granda” nedavno je izvela numeru devojaka iz grupe ‘Hurricane’, a Marija je odabranu numeru okarakterisala kao ‘polumutavu pesmu’.

– To je ovo sadašnje novonastalo moderno izgovaranje teksta, koje ja podvodim pod polumutavo. O tome može da se diskutuje tri dana – istakla je Šerifovićeva u emisiji, prenosi “Idj” što je domaću javnost iznenadilo s obzirom na to da je pevačica pružila maksimalnu podršku devojakama iz grupe ‘Hurricane’ kada su našu zemlju predstavljale u Roterdamu, na pesmi Evrovizije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh