Estrada

JELENA ROZGA: IMAM PROBLEMA SA SRCEM, VIŠE NEMAM ŠTITNJAČU

Jelena Rozga je prekinula dugu medijsku šutnju te u prvom intervjuu nakon objavljivanja pjesme Ti i ja progovorila o ljubavi, karijeri i zdravlju.

23, September, 2020, Belgrade - Performance of Jelena Rozga held on raft Port. Jelena Rozga. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 23, septembar, 2020, Beograd - Nastup Jelene Rozge na splavu Port. . Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Rozga je otkrila da je tokom pandemije napokon naučila reći ne i da ju je na to prisililo njeno zdravstveno stanje. Otkrila je da joj je Hashimoto pojeo štitnjaču.

Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: ‘E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam’ – rekla je Rozga za RTL.

Rozga je ispričala da mirnije spava otkako je manijaka koji ju je uhodio stigla sudska kazna.

Mislim da ću jedno duže vrijeme gledati iza leđa i okretati glavu kad budem šetala i preko dana i navečer sa svojom psićem. Nije svejedno kad živiš sam’ – priznala je.

U novoj godini si želi samo zdravlje.

‘Samo zdravlje. Zdravlje je na prvom mjestu i to sve više cijenim, pogotovo kad imam tih svojih problemčića. Tako da – samo zdravlje, sve drugo će doći – zaključila je. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh