Estrada

OGROMNA JELKA, PRAZNIČNA ČAROLIJA U KUĆI ŠEHERZADE I ONURA: Evo kako izgleda njihov dom, NISU KAO OSTALI PAROVI

Dom Berguzar Korel i Halita Ergenca prije nešto više od 40 dana postao je bogatiji za još jednog člana kada je popularna Šeherezada donijela na svijet djevojčicu Lejlu.

Halit Ergenc - Novi

Iako je porođaj bio težak, što je Berguzar otkrila javnosti, sve se isplatilo budući da je malena Lejla centar njihovog svijeta od prvog trenutka, prenosi Novi.

Glumačkom paru je to treće dijete po redu, a s obzirom na to da njihovi sinovi Ali i Han željno iščekuju praznike, glumica je odlučila da dekoriše svoj luksuzni stan što prije, kako bi u domu vladala prava praznična idila.

Osim jelke, koja je bila dekorisana sa pregršt ukrasa, u stanu Šeherezade, nalazi se i cvijeće, budući da je poznato da je ona ljubitelj istog. Također, iznad kamina koji se nalazi u dnevnoj sobi, postavljena je praznična dekoracija, a sve kao da najavljuje “dolazak Deda Mraza” .

Inače, ovo će biti prvi praznik koji će porodica proslaviti sa kćerkom Lejlom, te se može zaključiti da ne priželjkuju druge poklone, jer su najbolji već dobili.

Inače, njih dvoje žive mirnim porodičnim životom, što ih razlikuje od ostalih slavnih parova.

Nakon što su se 2006. godine pojavili na malim ekranima u ulozi ljubavnog para u seriji „Hiljadu i jedna noć“, a potom tu istu ljubavnu priču započeli i u stvarnom životu, turski glumački par, 38-godišnja Berguzar Korel i 50-godišnji Halit Ergenc, jedan su od najpraćenijih tamošnjih parova. Ono što su svojedobno bili Angelina i Brad u Hollywoodu, to bi se moglo reći za ove supružnike u Turskoj.

Ljubav su ozakonili 2009. godine, a sada imaju troje djece.

Berguzar je nedavno putem Instagrama s pratiteljima podijelila nekoliko videa u kojima je snimala tipično jutro u njihovom domu, a ono što je privuklo najviše pažnje je izgled istog. Pastelne nijanse i drvo su ono što prevladava u ovom interijeru i istom daju osjećaj topline i udobnosti.

Središnji dio dnevnog boravka zauzima masivna vitrina na kojoj su izložene porodične fotografije i sitnice uz koje ih vežu predivne uspomene, a kuhinja je obogaćena malim kućanskim uređajem koji život znači – aparatom za kafu.

Dio doma koji najviše pokazuje kako u istome živi porodica s malom djecom zasigurno je kutak s igračkama koji je također upao u kadar dok je glumica snimala četveronožnog ljubimca, prenosi Story.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh