Estrada

DEJAN BI OPROSTIO, ALI HUSO MUJIĆ NE OPRAŠTA KĆERKI: Oštar komentar, evo šta je rekao ZA DALILU

Iako se sve više šuška da je Dalila Mujić u teškom psihičkom stanju zbog cjelokupne situacije s bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem i ljubavnikom Filipom Carem, zbog koje je i sama rekla da će završiti na psihijatrijskom liječenju, njen otac Huso ne mari previše za to.

Huso Mujić - Screenshot

– Dalila je bolesna žena, jer ovakve stvari normalan čovjek ne može da uradi. Dobro da je shvatila da treba da ide da se liječi. Ja bih je zatvorio u ludnicu zauvijek, uništila je tako dobrog čovjeka kao što je Dejan. Sad joj se sve vraća, neka pati. I on je ni kriv ni dužan obolio zbog nje i bruke koju mu je priredila. Dejana bih uvijek posjetio, nju ne bih, jer je ona pokazala ko je i šta je, ne zanima me uopšte u životu – rekao je Mujić za Kurir.

Podsjetimo, i u prethodnoj izjavi za Kurir, Huso nije štedio teške riječi za svoju kćerku.

– Ja sam rekao da ta veza neće uspjeti, eto joj sad. Ovo je bilo očekivano. To što prijeti Dejanu, mlati praznim pištoljem, od toga nema ništa. Vidjeću gdje će sad, njoj života od sramote više nema. Iznenadilo me je i da je ovoliko trajalo, odmah se vidjelo da sa tim buzdovanom Carem nema budućnosti – rekao je tada Huso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh