Estrada

Ana Bekuta pati za Mrkom, ne izlazi iz stana!

Аna Bekuta povukla se iz javnosti nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića. Pjevačici, koja je neutješna zbog smrti partnera, sem porodice, najveću podršku joj pružaju prijatelji, među kojima je i Saša Popović.

Ana Bekuta - Blic.rs

– Ana je jako loše, stalno plače i priča kako ne zna kako će dalje bez Mrke. Mislila je da će biti mnogo jača kad dođe ovaj momenat. Svakodnevno se prisjeća uspomena sa Milutinom i čini joj se da bez njega nema života. Unuci, kao i sin Igor su stalno pored nje. Kada potone, oni je podignu i tako u krug. Tuga baš teško proživljava. Saša Popović stalno zove, pita je li nešto treba, tu je da joj pruži maksimalnu podršku. Čini sve kako bi joj pomogao da što prije stane na noge i bude ona nasmijana Ana, što bi Mrka najviše i volio. Pored Saše svakodnevno se javljaju i dolaze mnoge kolege, Anu svi vole. Snažana Đurišić joj se posebno našla u teškim trenucima jer je kroz isto prošla kada je izgubila supruga”, kaže za Svet izvor blizak pjevačici. prneosi “Ekskluziva“.

Jelena Karleuša je javno podržala Anu i pokazala koliko joj znači prijateljstvo sa njom.

– Ana Bekuta je žena za koju sam se veoma vezala, jer je bila tu i u dobru i u zlu kao pravi prijatelj. Čistog srca, ničim izazvano. Zahvalna sam joj što postoji i tužna što joj je sad teško. Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do posljednjeg dana kao tinejdžeri, stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smijemo se… On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvijek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega – dio je pisma Karleuše.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh