Estrada

KOJO EMOTIVNO O KIKI: To ubija, pali smo na testu ljudskosti

SRPSKA influenserka Kristina Kika Đukić (21) izvršila je samoubistvo u večeri između srijede i četvrtka zbog višegodišnjeg zlostavljanja koje je trpjela na društvenim mrežama.

Nikola Kojo - Danas.rs

Bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji „Ju Tjub“ kanal „K1KA“ broji preko 700 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Povodom toga oglasio se i glumac Nikola Kojo i uputio apel svim onima koji trpe zlostavljanje na društvenim mrežama, piše nportal.

Glumac je na Fejsbuku poručio mladima da uvijek ima nade:

– Život je ionako prekratak. Mladi moraju znati da zapravo i postoje rešenja za njihove probleme iako možda trenutno ne vide svijetlo na kraju tunela – poručio je Kojo, a onda u komentarima bez dlake na jeziku napravio osvrt na tragediju mlade jutjuberke uz poruku da smo svi zakazali kao društvo:

– MOĆ VRIJEĐANJA I SE*SIZMA – naslovio je glumac svoj komentar i produžio:

– Ako se upitate šta znači i kolika je moć uvrijedljivog komentara, setite se Kike.
Sa samo 21 godinu okončala je ovozemaljski život zbog neiživljenih osoba, kako popularno kažemo – NOLAJFERA, koji sjede za tastaturom i kradu Bogu dane, vrijeđajući druge osobe na najstrašnije načine.
Slična vam je situacija i sa nacionalističkim komentarima. Hoćete biti srećniji ako date svoj GLUP nacionalistički ili nekome personalno uvrijedljiv komentar? Imajte na umu da komentari bole, pa i UBIJAJU, čak mogu da igraju ulogu u oružanom sukobu. Šta, pretjerujem? Razmislite. Vi toga niste ili ne želite biti svjesni. Mislite da je zabavno i IN nekoga ili nečija osjećanja vrijeđati i ponižavati? Sram bilo sve one koji pišu uvrijedljive komentare!!! Balkan je moj, kao i vaš, ali Balkan nije u dovoljnoj mjeri naučio da poštuje uspješne, druge i drugačije i veliko je pitanje da li će ikad!
Kika, počivala u miru, mi kao društvo smo pali na velikom ispitu ljudskosti i humanosti!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh