Estrada

BRATU PREOTEO ŽENU! Miloš Bojanić ženu krije od očiju javnosti, a malo ko zna da je 24 godine mlađa od njega

Evo kako izgleda njegova ljepša i mlađa polovina

Milos Bojanic

Folker i pobjednik “Farme 2” Miloš Bojanić privatni život krije daleko od čiju javnosti, pa tako se ni sa svojom suprugom gotovo nikada ne eksponira u javnosti.

Ipak, poznato je da je on u braku sa zanosnom crnkom Brankom koja je mlađa od njega 24 godine.

Miloš je bio je dio “Zadruge 3”, a neposredno pred ulazak u rijaliti priznao je da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset godina mlađom ženom, pa za “Informer” poručio da će priznati vanbračno dijete, ako ga ima.

– Ako u Americi ili bilo gdje na svijetu postoji žena koja ima naše dijete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dijete! Ko zna šta je sve bilo prije mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvijek i želio treće dijete – rekao je pjevač.

Međutim, on mudro ćuti i krije najveću tajnu da je svojevremeno navodno preoteo ženu svom bratu. To se desilo prije nego što je upoznao Dragicu koja mu je rodila sinove Baneta i Mikicu, ali je pjevač pod pritiskom porodice na kraju morao da ostavi ženu svog brata i nađu novu koja koja će mu roditi djecu jer su mu tako naredili, pisao je svojevremeno Star.

– Još je pokojni Sinan Sakić otkrio kako je Bojanić svom rođaku preoteo ženu, odnosno bratu od ujaka, Zbog svega su ga pljuvali i mrzili, ma niko nije htio da priča s njim, ni njegovi roditelji. Nije dugo bio s njom, oko devet mjeseci, jer nije mogao da izdrži pritisak, svi su se okrenuli portiv njega. Sinan je to javno pričao, a Miloš je navodno prijetio tužbom, ali ga nikada nije tužio jer je znao da Sinan može sve da dokaže. On i dan-danas ne priča s tim bratom. Taj mučenik kome je skinuo ženu jedne noći se napio pa je s pištoljem krenuo da ubije Miloša. Srećom pa je njegova majka to javila Bojanićima koji su odmah pozvali policiju. Da ga policija nije sačekala ispred kuće, Miloša danas ne bi bilo – otkriva izvor iz Novog Sada.

S druge strane, Miloševa sadašnja žena Branka nikada nije željela da komentairše bilo šta.

– Miloš je imao mnogo žena prije mene, a ja nisam ta koju je preoteo. Nek je Sinanu laka zemlja, on je aludirao na Miloševog rođaka koji živi u Luganu. On je jedan gospodin koji je mnogo pomogao Sinanu u karijeri. Te priče koje se sada vrte desile su se prije 20-30 godina i nema smisla da se ja petljam u to – rekla je Branka, koja je dodala da rijaliti ne gleda jer ne želi da se izlaže stresu, pošto brine za zdravlje svog muža, prenosi alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh