Estrada

Karleuša će pjevati ispred skupštine u Beogradu za NOVU GODINU: A OD MUŽA DUŠKA TOŠIĆA JAVNO TRAŽI SAMO 1 STVAR

Jelena Karleuša je počastvovana što će pjevati ispred Narodne skupštine u Beogradu na koncertu za Novu godinu.

Tri popularne pjevačice – Marija Šerifović, Jelena Karleuša i Sara Jo – najavile su veliki koncert za doček nove godine u Beogradu, a sve one kažu da im je velika čast što će pjevati ispred Narodne skupštine i odlučile su da nastupe besplatno.

Jelena ima možda najviše razloga da se raduje, jer očekuje da njena porodica bude u publici. “Mislim da Atina i Nika još uvijek nisu svjesne šta se događa, i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pjevala ispred Skupštine. Kada jednog lijepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku, rekla je pjevačica.

Imajući u vidu i njenu strast prema modi, sve medije interesuje kakav kostim priprema za ovo gala veče. Karleuša je najavila da će to biti posebno izdanje i da se može očekivati nekoliko modnih kombinacija. Ovo će biti prvi put da nastupa za sve Beograđane i njihove goste u najluđoj noći, a novinari nisu odoljeli da je ne upitaju da li će se na nastupu pojaviti i njen suprug Duško Tošić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh