Estrada

MERIMA NJEGOMIR JE RODILA ČETVERO DJECE, stalno su uz nju dok vodi borbu sa bolešću: EVO KAKO NJENA DJECA DANAS IZGLEDAJU

Folk pjevačica Merima Njegomir udala se još davnih godina za Milana Njegomira, sa kojim ima četvoro djece.

Merima Njegomir - Kurir.rs

Merima Njegomir već neko vrijeme se ne pojavljuje u javnosti, a domaći mediji pišu da je razlog tome njeno narušeno zdravlje. Navodi se da je Merima u septembru saznala da boluje od kancera, a sama je potvrdila da se ne osjeća dobro.

“Ne osjećam se dobro. Ne mogu zaista da pričam, a kamoli tek o toj temi. Puna mi je kuća, tu mi je porodica, uz mene su svi, a prvenstveno moja porodica”, rekla je Merima za Pink.rs.

Okružena porodicom, muzička legenda dočekala je svoj šezdeset osmi rođendan.

Evo ko su njena djeca i kako izgledaju danas. Milica se povukla iz javnog života i danas radi kao službenik kod povjerenice za zaštitu ravnopravnosti.

Jelena je udata i na prezime Njegomir dodala je prezime Grahovac. Jelena se bavi lajf koučingom.

Kćerka Ljubica je takođe udata i vlasnica je poznate poslastičarnice u Beogradu. Obe su jako lijepe i liče na majku.

Sin Marko je mezimac i sestre, ali i sama Merima slabe su na njega. On nema mnogo svojih fotografija na društvenim mrežama, niti ga viđamo u javnosti, ali smo uspjeli da pronađemo kako izgleda. Sve pogledajte u galeriji ispod, prenosi Informer.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh