Estrada

Slika koja ‘cijepa dušu’, objavljena smrtovnica Marinka Rokvića: Evo koga je popularni pjevač ostavio iza sebe

Legenda narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini od karcinoma pankreasa.

Marinko Rokvić - Novi

Iza sebe je ostavio na desetine hitova koji će živjeti i u decenijama koje dolaze, a mnogobrojni poštovaoci njegovog lika i djela, kao i porodica i prijatelji su i dalje u stanju šoka zbog njegovog odlaska, piše Novi.

Marinkov sin, Nikola, objavio je na društvenoj mreži Twitter umrlicu svog oca i time podsjetio javnost kada će se održati sahrana pokojnom pjevaču.

Marinko Rokvić (1954 – 2021) preminuo je 6. novembra 2021. godine. Sahrana će se obaviti 11. novembra 2021. godine u 15:15 časova iz crkve Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju. Opelo počinje u 14:30 časova. Ožalošćeni supruga Slavica, sinovi Dario, Nikola i Marko, braš Dušan, snahe, unučad i mnogobrojna rodbina – stajalo je u umrlici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh