Estrada

RASPLAKAT ĆE VAS PORUKA KOJU JE SEVERINA UPUTILA SVOJOJ MAJCI: DIRLJIVE FOTOGRAFIJE

Regionalna muzička zvijezda Severina, na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko fotografija sa svojom majkom.

Severina i majka - Novi

Severina nikada nije krila koliko joj je značila podrška majke onda kada je prolazila kroz najteže trenutke života, ali i bila uz nju u onim najljepšim. Majka joj je bila podrška od samog početka njene karijere. Na koncertima ali i na društvenim mrežama često joj je upućivala riječi hvale i posebne pozdrave ako bi bila gost na nekom od njenih koncerata. prneosi “Hayat“.

Nije krila da je u zagrljaju svoje majke postala čovjek i da je ona uvijek bila njeno sigurno utočište.

Tako je i ovog puta regionalna muzička zvijezda na svojoj društvenoj mreži instagram podijelila sa svojim fanovima dirljive trenutke sa svojom majkom i uputila joj riječi koje su raznježile i rasplakale fanove.

Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost… njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište – napisala je Severina u opisu ispod slika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh