Estrada

PRVI SNIMAK TRUDNE MAJE BEROVIĆ, EVO KAKO IZGLEDA: Svima jedan detalj zapao za oko, ŠTA JE OVO OBUKLA

Muzička zvijezda Maja Berović prije nekoliko dana objelodanila je da će početkom naredne godine postati majka!

Maja Berović - Insatgram

Maja i njen dugogodišnji emotivni partner Alen postat će roditelji dečaka u februaru, a pjevačica je lijepe viejsti krila sve dok joj trudnički stomak nije porastao toliko da je postalo očigledno da je beba na putu.

Izgleda da će biti nešto više beba sljedeće godine nego večeras, jer Mama Bebović coming soon. Neizmjerno sam sretna i blagoslovena što ću na svijet donijeti jedan novi život! Hvala svim prijateljima i saradnicima koji su me prethodnih mjeseci u svim fazama čuvali i pazili, sa sve ciljem da cjelokupnu sezonu iznesem maksimalno profesionalno kao što ste i navikli od mene. I sada, nakon fenomenalnih mjeseci provedenih sa vama u ovom suludom vremenu koje nas okružuje, moj slatki odmor konačno može da počne – napisala je Maja na Instagramu.

Inače, ona je posljednji nastup u Beogradu, uoči odlaska na trudnički odmor, održala na jednom splavu, kada ju je u blagoslovenom stanju snimila ekipa “Paparaco lova”. Pjevačica, koja se na sceni uvijek pojavljuje u provokativnim scenskim kostitima, te večeri se pojavila u znatno drugačijem, svedenijem i komfornijem izdanju, u kojem je pokušala da sakrije svoj trudnički stomak.

Pogledajte snimak:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh