Estrada

“NAŠLA JE NOVI POSAO?!” – O Jovani Jeremić bruje STRANI MEDIJI – slika hara svijetom i upoređuju je sa SLAVNOM PJEVAČICOM

Otišlo je predaleko?!

Jovana Jeremić - Screenshot

Voditljica Jovana Jeremić privlači pažnju ne samo regionalnih, već i stranih medija. To nam pokazuje objava jednog brazilskog portala koji je voditeljicu uporedio sa Lejdi Gagom, piše Srbija Danas.

Oni su iskoristili snimak iz jutarnjeg programa gdje Jovana neodoljivo podsjeća na slavnu pjevačicu i napisali šaljiv komentar.

– Dok je trepnula Lejdi Gaga je našla novi posao – piše u opisu snimka na oficijalnoj stranici njihovog portala, a nakon toga je završila i na TikTok profilu koji vode fanovi Lejdi Gage.

U nastavku možete da pogledate i neke od šaljivih objava na račun Jovanine navodne sličnosti sa Gagom.

Podsjetimo, Jovana je početkom septembra počela da vodi “Vikend jutro” na Pink televiziji, te zbog njenog autentičnog ponašanja pred kamerama, klipovi iz emisija završe i na društvenim mrežama.

Moramo priznati, sličnost je velika.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh