Estrada

SVI ZANIJEMILI KAD SU VIDJELI POKLON OD VELJKA ZA GODIŠNJICU BRAKA: Seka ga odmah upitala” JESI LI SVJESTAN ŠTA SI MI KUPIO?”

Pjevačica Seka Aleksić sve je iznenadila izjavom kada je priznala da je od supruga Veljka za godišnjicu braka jednom prilikom dobila vatreno oružje.

Seka Aleksić - Srbijadanas.com

Pjevačica Seka Aleksić sve je iznenadila izjavom kada je priznala da je od supruga Veljka za godišnjicu braka jednom prilikom dobila vatreno oružje, prenosi Novi.

– Vatreno oružje dobila na poklon poslije polaganja, naravno, od svog supruga za godišnjicu braka. A ja sam ga pitala: “Jesi svjestan šta si mi kupio?” – otkrila je ona.

Popularna pjevačica je ispričala i kako je izgledao čin biranja oružja.

– Ulazimo u prodavnicu i stoje dva muškarca za pultom i pitaju nas: “Jel dotle došlo?” – ispričala je Seka i izrazila žaljenje što nema više vremena da posjećuje strijeljanu i posveti se svom hobiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh