Estrada

“STAJALA SAM PORED NJEGA” – Mina Kostić otkrila šta je Laća rekao SVIMA / “Sačekala sam par minuta…”

Marina Tucaković, čuveni tekstopisac, sahranjena je danas na beogradskom Novom groblju.

Marina Tucaković i Mina Kostić - Srbijadanas.com

Marinu, koja je poslije duge i teške bolesti preminula prije tačno sedam dana u 67. godini, na vječni počinak je, prema želji njenih članova porodice, ispraćena u najužem krugu članova porodice, prijatelja i dugogodišnjih poslovnih saradnika.

Nakon medijskih natpisa da je Marinin sin navodno udaljio neke njene kolege, za portal Srbijadanas.com se oglasila Mina Kostić koja je bila odmah pored Laće, stajala uz njega, pa je otkrila šta se zapravo dogodilo.

Meni je skandalozno da se pravi ovoliki cirkus, ja sam stajala uz njega, bila sam pored, on nas je zamolio da malo pričekamo da se raziđe gužva zbog korone, pa da svi lijepo priđemo i oprostimo se svako na svoj način, da odamo poštovanje Marini. – počela je Mina, pa dodala:

Ja sam sačekala par minuta kako je i rekao i onda prišla. Ispoštovala sve, jer zato sam i bila tu, da ispoštujem Marinu. Vidim da pišu da sam se vraćala, to nije istina. Mislim da je ružno da se pravi ovolika pompa, jer žene više nema, a ništa od ovoga je ne može vratiti, i ja sam mnogo tužna, a mislim da nije okej ni prema Marini što se svašta izmišlja – rekla je pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh