Estrada

Voja Nedeljković ISKRENO o promjeni žirija ZG! Evo da li je IZNENAĐEN Jeleninim odlaskom i Cecinim dolaskom!

Voja Nedeljković već godinama vodi muzičko takmičenje “Zvezde Granda” a sada je prokomentarisao odluku produkcije da umjesto Jelene Karleuše u žiri dođe Svetlana Ceca Ražnatović.

Voja Nedeljković - Screenshot/YouTube

Popularni voditelj je otkrio svoje mišljenje o Ceci kao članici žirija i priznao da li mu je iznenađenje što će to biti baš ona.

– Ja ne mogu nešto posebno o tome da pričam, jer mi još uvijek nismo imali zvanično sastanak gdje će nam saopštiti odluku. Vidio sam da je izdato saopštenje, ali ne bih ulazio u to. Što se mene tiče, svejedno mi je, ja sam već 30 godina u ovom poslu, radim sa svima i svako je dobrodošao – rekao je Voja.

Podsjetimo, Grand produkcija saopštila je danas da u predstojećoj sezoni “Zvezda Granda” više neće biti Jelena, nego Ceca, što je izazvalo veliku pažnju i šok javnosti. Kako kažu iz Grand produkcije, sigurni su da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vjetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom šou programu.

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvijek dobrodošla – saopštili su iz ove produkcijske kuće, prenosi “24sedam.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh