Estrada

UDAJE SE KATARINA GRUJIĆ, OBJAVLJENE PRVE SLIKE SA TAJNOG VJENČANJA: Čekajte da vidite šta je obukla mlada, NIJE VJENČANICU

Katarina Grujić udala se danas za svog vjerenika Marka Gobeljića.

Marko i Katarina - Kurir.rs

Pjevačica i fudbaler zakleli su se na vječnu ljubav pred članovima najuže porodice i prijateljima. Kako Kurir saznaje, veliko slavlje odloženo je za sljedeću godinu.

Razloga za to je više, a prvenstveno zbog situacije sa koronavirusom i trudnoće u kojoj se Katarina nalazi.

Pjevačica za najsrećniji dan u životu nije odabrala tradicionalnu bijelu vjenčanicu, već je izabrala ljetnju cvijetnu haljinu sa dugačkim rukavima i otvorenim leđima. Da je u pitanju proslava vjenčanja, možete vidjeti i na fotografijama sa proslave, koje vam ekskluzivno donosimo u nastavku, a na kojima se vide mlada i mladoženja sa vjenčanim burmama na rukama.

Goste je zabavljala Katarinina bliska drugarica i koleginica Andreana Čekić, koja ni ovog puta nije propustila da zapjeva na privatnom slavlju svoje dugogodišnje prijateljice.

Podsjetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom juna.

Tada je, takođe, uz najuži krug prijatelja, Katarina izgovorila “da”, dok je bila na kolenima i držala se za glavu, ne verujući šta se dešava.

Nedavno se u javnosti, pojavila i vijest da je pevačica u drugom stanju, ali ona to do sada nije htjela da potvrdi. Trenutno se navodno, nalazi u šestom mjesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh