Estrada

EVO KAKO IZGLEDA PRVI MUŽ VESNE ZMIJANAC, s njim je dobila Nikoliju: SAD JE JASNO NA KOGA MLADA PJEVAČICA LIČI

Pjevačica Vesna Zmijanac važi za jednu od naših najvećih zvijezda, a svojevremeno je bila i jedna od najatraktivnijih pjevačica.

Vesna Zmijanac - Expressmag.ba

Mnogi muškarci ludjeli su za njom, a malo ko se sjeća da je ona bila udata za doktora ekonomskih nauka Vladu Jovanovića sa kojim je dobila kćerku Nikoliju, prenosi “Novi“.

Vlada je bio vrlo uspješan u svom poslu i svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a.

Kako se rijetko eksponira u javnosti malo ko je znao da je on Nikolijin otac. Nikolija je jednom prilikom otkrila da njen otac nikada nije bio oduševljen njenim i majčinim pozivom.

– Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savjetovao da se bavim pjevanjem – ispričala je jednom prilikom reperka i pjevačica Nikolija Jovanović.

Nakon razvoda od Vesne, on se ponovo oženio i iz drugog braka dobio kćerku Teodoru i sina Luku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh