Estrada

VERICU ŠERIFOVIĆ GAĐALI PIKSLOM: Pogodili su je u LICE, folker prepričao TRAUMATIČNE trenutke!

Ja sam bio jedina zvijezda tu. Jednom se desilo, mi pjevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sijevaju noževi i viljuške.

Verica Šerifović - Screenshot/YouTube

Pjevač narodne muzike, Ljuba Aličić u svojoj bogatoj i dugoj karijeri nastupao je svuda po svijetu i sa mnogo kolega, naših poznatih pjevača.

On je mahom radio romske svadbe, na kojima je već poznato da se zarađuje ozbiljan novac, međutim, na njima se nerijetko dogode i neprijatnosti, o kojima je Aličić govorio.

– Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to prije 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvijezda tu. Jednom se desilo, mi pjevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sijevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sjedi i razbija pivske flaše – ispričao je Ljuba u jednoj emisiji.

– Ti ljudi znaju da se vesele, daju veliki bakšiš. Takvih svadbi nema u Srbiji jer narod više ima novca po Italiji, Francuskoj, Austriji. Ja rijetko pjevam svadbe po Srbiji. Rijetkost je da bude bogata u Srbiji – ispričao je Ljuba pa otkrio da je jednom prilikom umalo mogao da bude pogođen pikslom u glavu.

– Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbejgao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletjelo pored mene. Sjećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo – rekao je on, prenosi “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh