Estrada

ATRAKTIVNI POBJEDNIK EVROVIZIJE KONAČNO UHVAĆEN U JAVNOSTI SA DJEVOJKOM: Njene tetovaže privukle veliku pažnju!

amijano David (22), vođa grupe “Maneskin”koja je odnijela pobjedu na Pesmi Evrovizije u Roterdamu ne prestaje da fascinira djevojke širom svijeta.

Damijano David - Novi.

Kada je u javnost dospjela informacija da mladi kontroverzni pjevač uživa u vezi sa poznatom italijanskom influenserkom Đorđi Soleri, mnoge djevojke su ostale razočarane. prenosi “Novi”.

Sada su paparaci uslikali zaljubljeni par na ulicama Rima nakon izlaska iz pozorišta. To je jedan od rijetkih zajedničkih zabilježenih trenutaka u javnosti.

Damijano David – Novi…

Damijano je za opuštenu šetnju sa izabranicom svog srca ponio komplet odijelo, pantalone i sako koji je u jednom trenutku i skinuo i ostao u crnoj majici sa printom Britni Spirs.

Sa druge strane, njegova djevojka je obukla bijelu laganu haljinu koju je uklopila sa crnim papučama i crnom tašnom. Da je i influnserka poput svog dečka, ljubiteljka tetovaži pokazuju i ove fotografije na kojima se vidi kako je ukrasila svoje tijelo. prenosi 2Novi“.

Nakon uživanja u predstavi, par je sjeo u kafić gdje su se našli sa prijateljima.

Đorđi je bila velika podrška svom momku i njegovom bendu na Evrosongu te je pozivala svoje pratioce na Instagramu da glasaju za grupu Maneskin, a nije skrivala ni svoje oduševljenje pobjedom Italije na kraju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh