Estrada

Svijet poludio za novim Džej Lo šiškama

Uz njenu divnu zlatnu nijansu čini se da apsolutno ništa ne može poći po zlu, i da će (uz pravilno oblikovanje) svaka dlaka ostati na svom mjestu

Jennifer Lopez - NBCnews.com

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) je savršeni dokaz da žena može izgledati dobro i u najobičnijoj bijeloj majici sve dok na glavi ima savršeno dobru frizuru.

Ali kada kažemo “savršenu” onda zaista i mislimo na najsavršeniju moguću varijantu koju možete da stvorite u svojoj glavi.

Ovoliko ravna, savršeno centrirana i nevjerovatno uglađena kosa se ne sreće baš često, zar ne? Iako je Džej Lo (J Lo) poznata kao neko čiji oblik lica idealno podnosi sve moguće i nemoguće kombinacije, u zadnje vrijeme navikli smo da je viđamo ili sa visoko podignutim konjskim repom, ili pak sa bujnim i raskošnim loknama do struka.

Zato je prilično iznenadila objava koja je za cilj imala predstavljanje rubova koji gotovo u milimetar uokviriju njene obraze i jagodice, a njenom izgledu daju neku čvrstinu i nesumnjivu odvažnost.

Jenifer Lopez – Agencije

Šiške oblikovane tako da podsjećaju na gustu i kvalitetnu zavjesu koja svom težinom pada sa obe strane lica, ova frizura istovremeno naglašava obraze i centralni dio glave, a dozvoljava i čelu da zasija svojim punim sjajem. Uz njenu divnu zlatnu nijansu čini se da apsolutno ništa ne može poći po zlu, i da će (uz pravilno oblikovanje) svaka dlaka ostati na svom mjestu čak i u toplim ljetnjim mjesecima koji nam sljede. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh