Estrada

Voljeli su se 16 godina, dobili troje djece, a onda je on otišao bez objašnjenja: Ovo je bivši muž Maje Volk

Život Maje Volk skoro svima je poznat. Svi znaju da je Maja vrlo talentovana, a taj talenat je iskazivala od malih nogu.

Maja Volk - Kurir.rs

Pjeva na 10 jezika, a tečno govori 5. Fakultet je završila sa 21 godinom. Tokom života izborila se sa kancerom, rodila je troje dece, a ne krije ni da ima vjerenika u Grčkoj, piše “Hello magazin“.

Iza sebe Maja Volk ima dva braka. Od prvog supruga rastala se relativno brzo nakon što je saznala da je alkoholičar, a sa drugim je bila 16 godina u braku. Njemu je rodila i troje djece: dvije kćerke i sina.

Majin bivši supug zove se Miroslav Živković. Bili su u skladnom braku sve dok jednog dana nije rekao da odlazi.

Zvao se Miroslav Živković. Govorim o njemu u prošlom vremenu zato što je on za mene bivši. Jednog dana mi je samo rekao: „Mi smo dva svijeta“. I otišao“, kaže Maja, a zatim je dodala kako je na nju uticao njegov odlazak: „Taj razvod je na mene djelovao stimulativno. To je bio najbolji događaj u mom životu. Tada sam pripremila drugi doktorat „Dramaturgija modernog američkog filma“, koji je objavljen kao knjiga“.

Maja Volk – Screenshot

Maja Volk – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh