Estrada

Marija Šerifović objavila fotografiju: Sanja Vučić profitirala nakon Eurosonga, evo šta je pjevačica napisala

Evrovizija je sinoć dobila svog pobjednika, a to nažalost, nisu bile predstavnice, grupa “Hurricane”.

Sanja Vučić - Screenshot

Iako su djevojke plijenile energijom, nastup iz polufinala je bio jedan od najgledanijih, a pozitivni komentari stizali sa svih strana svijeta, čini se da to nije bilo dovoljno žiriju, koji kao da Hurricane nije ni vidio u finalu. Od 39 zemalja, tri su glasale za Hurricane od kojih Albanija je dala 1 poen, Hrvatska 3, a Sjeverna Makedonija 12.

Zahvaljujući publici i njihovih 80 poena uspjele se da se zadrže na 15. mjestu, dok je italijanski predstavnik odnio ubjedljivu pobjedu.

Djevojke, koje su se družile svakodnevno sa pjevačem iz Italije, bile su među prvima koje su prišle da čestitaju pobjedu i glasnim pjevanjem iz bekstejdža podržale pobjednike, piše “Novi“.

Objava Sanje Vučić – Screenshot

Sanja Vučić, koja je prije par dana izjavila i da je bi se udala za njega, se još prije polufinala kladila sa Marijom Šerifović da će on pobijediti.

S tim u vezi, pjevačica je dobila opkladu i svojih 20 eura koje je uložila na Damiana Davida. Možda nisu pobijedile, ali bar je Sanja profitirala, što je i potvrdila na svom Instagram profilu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh