Estrada

“Neću komentarisati žiri! – Djevojke su se trudile maksimalno” / Marija Šerifović o finalu Evrovizije

Zadovoljna je nastupom!

Hurricane - Screenshot

Nakon što je žestoko podržavala i ispratila svaki korak srbijanskih predstavnica na Evroviziji u Roterdamu, jedina srbijanska pobjednica ovog najprestižnijeg muzičkog takmičenja, Marija Šerifović, otvorila je dušu o lijepim Uragankama i ovogodišnjoj Evroviziji generalno.

– Mislim da nije moglo bolje, djevojke su se trudile maksimalno, ne bih komentarisala žiri. Ulazak u finale je ogroman uspjeh i mislim da treba da se ponose. Moj favorit je bila Francuska, a i Finska se izdvojila – priča Marija.

– Ja sam došla kao prijatelj kuće, i zbog bilo kog predstavnika moje države ću uvijek biti na raspolaganju da svojim žarom i znanjem podržim svoju zemlju. Ove godine je bilo previše dobrih pjesama i u toj konkurenciji biti 15. je uspjeh, ali kada 37 zemalja ne da ni jedan poen, ja tu ne mogu aa vidim neku logiku. U tim pjesmama je mogla da se pronađe neka razlika. Italijani su okej, ali nisam pala u nesvijest – zaključila je Marija Šerifović, prenosi “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh