Estrada

Napravila je opštu pometnju učešćem u Zvezdama Granda, a malo ko zna da Zorja zapravo nije njeno pravo ime!

Nju su i u takmičenju prvi put kada se pojavila pitali za pravo ime ali je ona ostala mistična po tom pitanju.

Zorja Pajić - Screenshot

Učesnica aktuelne sezone muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Zorja Pajić, osim odličnim vokalnim sposobnostima, privukla je i pažnju gledalaca svojim neobičnim imenom.

Međutim, ispostavilo se da je Zorja umjetničko ime ove talentovane djevojke, što je ona i potvrdila u emisiji “Neka pesma kaže” na televiziji Vojvodina.

Voditeljka je tokom emisije rekla Zorji da je istraživala o njoj, te da je saznala njeno pravo ime.

– Ja sam čula da je tvoje pravo ime Zorica, a da ti je djevojačko prezime Joksimović, da li je to tačno – pitala je voditeljka.

– Tako je, Zorja je umjetničko ime, a Željko Joksimović mi valjda nije rod – našalila se Pajićeva.

Podsjetimo, nju su i u takmičenju prvi put kada se pojavila pitali za pravo ime ali je ona ostala mistična po tom pitanju jer želi da potencira svoje umjetnično što potpuno podržavamo. Mnoge poznate pjevačice su promijenile svoja imena zarad karijere i bolje zvučnosti, piše “Alo!“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh