Estrada

Ovo je stan Ace Lukasa u koji su dolazili izvršitelji, luksuz na sve strane

Otvorio je vrata svog doma i pokazao šta se sve u njemu nalazi

Naime, kako se navodilo u medijima oni su u pjevačev stan na Voždovcu došli da mu zaplijene imovinu, zbog dugovanja koja pjevač, navodno ima već duži vremenski period, kako piše Pink.rs.

Aca je u jednoj od svojih izjava o ovom incidentu otkrio i da je pozajmio pola miliona eura od Saše Popovića kako bi kupio nekretninu, ali i da ju je isplatio. Sada je otvorio vrata svog doma i pokazao šta se sve u njemu nalazi.

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, u jendom djelu se nalazi bijeli klavir, kao i klavijatura. Kako je Aca ljuibitelj igrica neizostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pjevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom djecom, ali i crteže svoje nasljednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspješne karijere.

Na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma

Mjesto za opuštanje

Mjesto za opuštanje
FOTO: PRINTSCREEN / PINK TV
Iz pjevačeve spavaće sobe ulazi se u ogormno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Lukas i u kupatilu ima umjetničke slike, ali i posebne detalje za opuštanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh