Estrada

EVO ZAŠTO JE PREMJEŠTEN GROB ĐORĐA BALAŠEVIČA: Konačno otkriven razlog

Evo o čemu se radi…

Jelena Karleuša čula da je umro Đorđe Balašević, odmah se oglasila - Instagram

Grob čuvenog kantautora Đorđa Balaševića, koji počiva na Gradskom groblju u Novom Sadu, premešten je desetak metara od prvobitnog mjesta gdje je sahranjen.

On je sada na mjestu gdje je napravljena porodična grobnica, u sjenci četinara.

– Đorđe Balašević je premješten u novoizgrađenu porodičnu grobnicu, koja je u međuvremenu napravljena kako bi bila spremna za odavanje pomena na 40 dana od smrti. U okviru tog datuma je premješten u porodičnu grobnicu, naravno sve na zahtjev i po želji porodice – rečeno je u JKP Novi Sad.

Podsjetimo, sahrana Đorđa Balaševića održana je 21. februara u krugu porodice uz tamburaše i pjesmu “Olivera” koju je posvetio svojoj voljenoj supruzi, a njoj su prisustvovali i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh