Estrada

Krstinja konačno otkrila kako je smršala više od 60 kilograma! Otkrila svima svoju tajnu – VIŠE NE OSJEĆA GLAD

Talentovana Krstinja oduševila je sve svojim izgledom u posljednje vrijeme.

Kristinja Todorović - Screenshot

Doktor Ilić je sve regulisao da više ne može da se jede kao i da se gubi volja za hranom. Sad više nisam ni nervozna, sve je okej. Doktor Ilić je uradio operaciju želuca prije osam mjeseci i na taj način mi je pomogao da oslabim skoro 60 kilograma”, ispričala je Krstinja za “Grand online” prije pola godine.

Ona je u međuvremenu još više smršala, a svoj novi izgled pokazuje na društvenim mrežama.



Evo kako sada izgleda;

Krstinja je promijenila način ishrane i za doručak jede: “Ujutro mi prija nešto tečno poput čorbe i potaža”. Ručak je takođe prilagodila dijeti: “Riba i malo salate. Ništa začinjeno jer me od toga boli želudac”. Ona za večeru pojede samo nekoliko kašika supe.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh