Estrada

Kao drugarica! Vojaža svi znate, a kada mu vidite nestvarno lijepu majku iznenadit ćete se: Pjevač joj uputio emotivne riječi i raznježio sve!

Ne krije koliko je vezan za nju.

Vojaž - Screenshot

Pjevač Mihajlo Veruović, javnosti poznatiji kao Vojaž, pokazao je kako izgleda njegova majka Žana Veruović, koja je izgleda mladoliko i prelijepa je, prenosi “Alo!“.

Mihajlo je objavio fotografiju svoje majke i uputio joj emotivne riječi, a sve je bez teksta ostavio njen izgled i nestvarna ljepota.

– Jedina žena kojoj dugujem život. Osoba koja me je naučila svim vrijednostima koje posjedujem i koja se pobrinula da izrastem u muškarca koji će zauvijek poštovati žene. Od prvog koraka, prvog problema, prvog uspjeha i prvog miliona. Sve dugujem njoj! Mama, hvala ti, obećavam da se nikad nećeš razočarati i da ćeš biti najponosnija majka na svijetu – napisao je Vojaž uz fotografiju.

Žana Veruović – Screenshot

– Moj sine, nastao iz naših snova i postao naša vječnost – u komentaru napisala je pjevačeva majka.

– Mihajlo, majka ti je nestvarno lijepa”, “Ona ima najljepšeg sina, a on najljepšu majku”, “Žana je prelijepa”, “Mihalo, mama ti je prelijepa, sad vidimo na koga si – neki su od komentara ispod objave.

Podsjetimo, Mihajlov otac, Milan Veruović bio je tjelohranitelj Zorana Đinđića, a nakon ubistva premijera 2003. godine, Milan je sa porodicom zbog besbjednosti neko vrjieme živio u Francuskoj. Pjevačev nadimak “vojaž” zapravo je na francuskom jeziku “put” koji je njegova porodica prošla.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh