Estrada

“Ne ličiš na sebe, vraćaj kilažu!” – Pjevačica novom fotkom zaprepastila fanove: Jedni kažu da je prelijepa, drugi je kritikuju da je previše smršala

Svijetu se ne može ugoditi!

Indira Indi Aradinović - Instagram

Na novom selfiju koju je objavila na Instagramu pjevačica Indira Indi Aradinović, kažu neki, uopšte ne liči na sebe, prenosi “Srbija danas“.

Ushićenje je moje, radost i zahvalnost na svim vašim divnim željama, podršci i ljubavi…beskrajno hvala, za svaki zajednički korak na putu života…Volim vas, gdje god da ste kilometrima, meridijanima, kotama u mom ste srcu… Za sve nove staze, susrete, zagrljaje, poljupce, snove, drugarstva, prijateljstva, ljubavi…Volim vas…IDEMO DALJE – napisala je danas na Instagramu Indi, koja se nalazi u Kopenhagenu.

Ko nije pratio sve faze njene transformacije, dobro će se zbuniti zbog ove fotografije. A šta na Instagramu kažu? Jedni poručuju da je pjevačica prelijepa i da joj šminka uopšte ni ne treba. A drugi pišu: “Ne ličiš na sebe, vraćaj kilažu“, “Ljepša si kao bucka“.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli INDY_ARA_ (@indy_ara_indira)

Oprečne komentare izaziva skoro svaka njena slika na Instagramu, a od fotografije do fotografije Indi je sve drugačija. Da li je ovo kraj njene transformacije? Šta je sljedeće?

Dok Indi ne otkrije odgovore na ova pitanja, na njenom profilu i dalje pristižu komentari da je “previše smršala”. Podsjećanja radi, Indira Indi Aradinović podvrgla se prošle godine operaciji smanjenja želuca kako bi redukovala kilažu. Nakon tog hiruškog zahvata javili su se brojni zdravstveni problemi zbog kojih je pjevačica bila u životnoj opasnosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh