Estrada

Ovaj detalj vam je sigurno promakao! Brak Suzane i Saše traje više od dvije decenije, a malo ko zna da je Popović volio ovu pjevačicu prije Jovanovićeve!

Ona je u više navrata istakla kako je sa Popovića i dalje u fenomenalnim odnosima.

Sasa Popović i Suzana Jovanović - SrbijaDanas.com

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović važi za jedan od najskladniji na domaćoj javnoj sceni i traje više od 20 godina, a malo ko zna da je direktor “Granda” pre nje bio u vezi sa poznatom pjevačicom.

U pitanju je Zlata Petrović. Oni su poslije raskida ostali prijatelji, a pjevačica je u dobrim odnosima i sa Sašinom suprugom, Suzanom Jovanović, koja je jednom prilikom prokomentarisala:

– Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvatila bidermajer. Odmah poslije toga udala sam se za Sašu – rekla je ona.

– Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe, a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cijenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovjek na svijetu – rekla je jednom prilikom Zlata, prenosi “Alo!“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh