Estrada

Pjevačica se u svemu snalazi: Marija Šerifović kao Lejdi Gaga

Objavila video na Instagramu kako pjeva numeru “Shallow”

MArija Šerifović - Kurir.rs

Marija Šerifović važi za jednu od pjevačica sa najboljim glasovnim sposobnostima u regionu. I večeras je dokazala da se snalazi u svim vrstama muzike, pa tako i u stranoj pop muzici, prenosi “Avaz“.

Na Instagramu je objavila video kako izvodi numeru “Shallow” Lejdi Gage (Lady Gaga).

– Nije loše za prvi put – napisala je Marija

U jednom od intervjua za srbijanske medije, Šerifović je nedavno govorila o emotivnim odnosima i priznala da nastoji stvari postaviti na jasno mjesto.

– Volim kada funkcionišu po određenim principima, s kojima se, što je vrlo rijetko i teško, oba partnera slažu. Uprkos svemu, vjerujem da bi toj osobi najbolja stvar u životu bila da bude moja djevojka – rekla je Marija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh