Estrada

Ko je mladić koji je jutros ubijen: I njegov otac je likvidiran, povezuju ga sa ubistvom Arkana

U likvidaciji mladića u beogradskom naselju Rakovica, stradao je sin Zorana Uskokovića.

Policija - Pink.rs

U Borskoj ulici ubijen je sin Zorana Uskokovića Skoleta.

Muškarac star oko 20 godina bez znakova života pronađen je u Borskoj ulici iza maloprodajnog objekta. Tijelo je pronađeno u lokvi krvi, a prvi rezultati istrage pokazuju da je parkirao svoj automobil i nako što je izašao iz kola krenuo je pješice. Ubica ga je sačekao i ispalio nekoliko metaka – rekao je Mijatović.

On je potom naveo kako se ubica odaljio u nepoznatom pravcu.

Ubica je odmah pobjegao sa lica mjesta, a cijeli slučaj su prijavili radnici prodavnice koji su rano jutros došli na posao. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt čovjeka, u toku je uviđaj. Utvrđuje se identitet ubijenog. Radi se na identifikaciji ubice, preuzimaju se snimci svih kamera i utvrđuje motiv ubistva – ističe mladen Mijatović.

Kako piše “Objektiv“, na snimku bezbednosnih kamera se vidi ubijenom u susret dolazi drugi muškarac, mimoilaze se, a onda taj muškarac vadi pištolj i puca mu u glavu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh