Estrada

Da li je ovo Bikovićeva nova djevojka? Prste ukrstili, uživaju na planini – a kad vidite o kojoj ljepotici je riječ…

U medijima se pojavio video snimak na kome se proslavljeni glumac Miloš Biković nalazi u društvu tada javnosti nepoznate djevojke.

Miloš Biković - Screenshot

Na osnovu fotografija sa planine moguće je da je riječ o ruskoj plesačici Ariani Vološini, piše “Novi“.

Da li je ovo Miloševa nova djevojka ne možemo da tvrdimo, ali na osnovu fotografija reklo bi se da je Ariana djevojka koja se klasi 2007 Fakulteta dramskih umjetnosti pridružila na odmoru na Tari.

Miloš Biković – Screenshot

Naime, klasa 2007 sa Fakulteta dramskih umjetnosti vrijeme ovih dana provodi na Mokroj Gori.

Tada se i pojavio video zapis na kome je proslavljeni glumac Miloš Biković u zagrljaju sa tada javnosti nepoznatom djevojkom. Video je na svom Instagram profilu objavio glumac Ivan Mihailović, a Miloš je usnimljen je u zagrljaju nasmijane djevojke, dok su im prsti ukšteni.

To je probudilo sumnju da je možda riječ o Bikovićevoj novoj djevojci.

Zatim se na Arianinom profilu pojavila i sljedeća fotografija, koja je napravljena upravo na Tari, tako da gotovo da nema sumnje da glumačkoj ekipi društvo pravi ruska ljepotica, prenosi Informer.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ᎯℜíℕᎯ? (@arinavoloshina)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh