Estrada

Ovo je lijepa kćerka Meline i Harisa Džinovića: Izrasla je u pravu ljepoticu, a evo s kojim fudbalerom je u vezi!

Pjevač Haris Džinović i Melina poslije dvanaest godina veze, dobili su prvo kćerku Đinu, a potom i sina Kana, a jedno drugom su se zavjetovali na vječnu ljubav, na svadbi koja je održana na veoma luksuznoj jahti „Malteze falkon“.

Haris i Melina Džinović - Gloria.hr

Đina je prava mamina nasljednica, naslijedila je ljepotu i šarm od Meline.

Na društvenim mrežama, gdje je veoma aktuelna, Đina već diktira modne trendove. Veoma je umjerena, smjerna, prati trendove kao svi tinejdžeri.

Ona je na Instagramu otkrila da je u vezi sa fudbalerom fudbalerom Crvene zvezde Andrejem Đurićem.

Kćerka Harisa Meline Džinović – Ekskluziva

Melina Džinović, supruga Harisa Džinovića, progovorila je o vaspitanju njihove djece, kćerke Đine i sina Kana, istakla je i da je veoma zadovoljna svojim nasljednicima, prenosi “Kurir“.

“Ja zaista nemam problem sa djecom. Oni nisu bijesni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. Njihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga djeca. Zašto bih ih zaključavala?! Oni izlaze gdje treba da izlaze, to je strogo kontrolisano, imaju fino društvo” rekla je Melina i dodala:

“Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvijek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani” priznala je Melina u “Premijera – Vikend Specijalu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh