Estrada

Sedamnaestogodišnjak iz BiH briljirao u “Zvezdama Granda”: Kakva glasčina sa stavom, najbolji su u ovome

Sinoć Zvezdama Adi Begić je fascinirao stručni žiri svojim izvedbama rok pjesama koje je izabrao za ovaj krug takmičenja.

senzacija

Ovaj mladi takmičar iz Kaknja dobio je maksimalan broj glasova i prošao direktno u naredni krug, te je žiri imao samo pohvale za njegov nastup:
“Adi, vjerujem ti dok pjevaš. Mislim da si rođen za to što si večeras otpjevao. Mislim da je ovo tvoj najbolji nastup otkako se takmičiš. Samo nastavi, na dobrom si putu”, nahvalila je Ana Bekuta ovog mladog takmičara iz BiH.

“Odabir pjesama je meni bio previše za njegove godine. Sve u svemu, bio si fenomenalan”, kazala je Viki za ovog

“Kandidat broj 1, ništa mi nije smetalo. Imaš 17 godina i tu energičnost, sve je to ok”, prokomentarisala je Snežana ĐurišićSenzacija,prenosi

“Adi, kakva glasčina sa stavom. Kakav raskošni muški vokal sa samo 17 godina, pa ja to nisam čula. Kakav volumen kose, imaš bolji volumen od mene”, redala je komplimente Jelena Karleuša.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh