Estrada

BILA JE PRIRODNA LJEPOTICA, A SAD JE SVE IZOPERISANA: Možete li prepoznati atraktivnu srpsku starletu?

Izgled Ane Korać se često pominje i koliko je imala estetskih operacija na svom tijelu i zbog čega ima tako uzan struk. Ana je prije nekoliko godina izgledala potpuno prirodno.

Naime, Ana nikada nije skrivala da je u više navrata posjetila estetskog hirurga, što se vrlo lako i uočava. Uvećala je grudi, usne i jagodice, ali i smanjila nos. Za struk je uvijek govorila da je to genetika i da nikad ne bi tako nešto veliko operisala kao što je vađenje rebara.

Ova djevojka porijeklom iz Ivanjice prije popularnosti koju je stekla učešćem u rijaliti programima izgledala je mnogo drugačije.

Ona je ovako izgledala u srednjoškolskim danima, i nije se mnogo razlikovala u tom periodu od ostalih vršnjaka. Kao što znamo Ana je nekoliko puta do sada istakla da u tom periodu nije imala novca za džeparac pa je brala maline kako bi zaradila za sebe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh