Estrada

Šta je Indi pričala o Marjanovićima: “Reći ću nekoliko stvari koje znam o Jeleni i Zoranu”

Pjevačica koju odbrana Zorana Marjanovića predlaže za svjedoka ranije je rekla “da nema polemike o tome da je muž ubio njenu koleginicu”.

Zoran Marjanović i Jelena Krsmanović - Telegraf.rs

Pjevačica Sandra Afrika, koja bi, ukoliko sud prihvati prijedlog branioca Zorana Marjanovića, mogla da bude pozvana da svjedoči o ubistvu Jelene Marjanović, prije mjesec dana je otkrila da je s Marjanovićima bila izuzetno bliska, prenosi “Kurir“.

Iako je ona poslije predloga odbrane Marjanovića, koji je jedini optuženi za ubistvo supruge, izjavila da ne zna o čemu bi mogla da govori pred sudom, u intervjuu za magazin Hit je izjavila:

S Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička ljetovanja, baš smo lijepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu.

Sandra Afrika je za Hit opisala i odnos Jelene i Zorana, zbog čega je advokat Veljko Delibašić i predložio njeno saslušanje.

Ona je bila divna. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikad se nisu svađali, bar ne pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila na svadbi. Bili su i na mom brodu – pričala je ona, navodeći da je Zoran u njoj prvi prepoznao talenat.

Odbrana je predložila da sud kao svjedoka pozove i pjevačicu Indi.

Poznavala sam Jecu i Zorana godinama. Imali su dobar brak, rijetko viđen na estradi. Ovo je par koji nema polemike da je suprug to uradio – rekla je Indi ranije, gostujući u emisiji na Pinku. Na istoj televiziji nagovijestila je da ipak ima saznanja o onome što se dogodilo pokojnoj pjevačici:

Ne želim da budem dio toga dok se sve ne riješi. Kad se sve bude riješilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje znam, a do tada zaista za tim nema potrebe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh