Estrada

Ona mu jedina nije došla na sahranu – A svi su znali koliko je Džej volio

Pjevač Džej Ramadanovski ispraćen je na vječni počinak. Mnogobrojni prijatelji i kolege oprostili su se od pjevača, dok su neki poput Marine Tucaković bili spriječeni da prisustvuju sahrani.

Džej Ramadanovski - RAS Srbija

Pjevač Džej Ramadanovski ispraćen je juče na vječni počinak. Mnogobrojni prijatelji i kolege oprostili su se juče od pjevača, dok su neki poput Marine Tucaković bili spriječeni da prisustvuju sahani.

Čak ni Marinin suprug, kompozitor Aleksandar Radulović Futa, koji je decenijama drugovao sa pokojnom legendom, nije otišao na sahranu zbog koronavirusa jer bi on za Marinu bio koban.

Žao mi je što mog brata Džekija nisam mogla da ispratim na vječni počinak. Duša me boli! Ne smijem da mrdam nigdje iz kuće zbog mog zdravstvenog stanja. Niti negdje idem, niti mi ko dolazi. Jedino izađem kada primam terapiju ili idem kod ljekara. Ni moj Futa zbog mene nije mogao da ide na Džejovu sahranu“, kaže Marina koja se liječi već dugo vremena od karcinoma.

Ona i dalje ne može da vjeruje da nas je napustio čovjek koga je voljela i kom je napisala najljepše pjesme u karijeri, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh