Estrada

Tanji Savić sin Maksim otkrio užasnu stvar: Pjevačica nije mogla doći sebi, njegove riječi je potresle

Odnos pjevačice Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića nekoliko mjeseci već intrigira javnost.

Tanja Savić - Screenshot

Dok Dušan tvrdi da su se on i Tanja pomirili, pjevačica za medije govori suprotno, a nedavno se uključila u jednu emisiju i otkrila detalje koji nisu bili poznati javnosti. Naime, pjevačica je govorila o borbi sa Dušanom oko djece i kako oni podnose cijelu ovu situaciju.

Dušan je uspio da izmanipuliše sve o našem odnosu i da iznese detalje o prepiskama koje su bile ili nisu bile i tako ukalja moju reputaciju koju stvaram godinama. Ja sam živi primjer te manipulacije. Odrekla sam se i roditelja i sestre zbog njega. Glupo je što ja tako govorim o tome, svjesna sam naravno da sam i ja tu pogriješila“, započela je phevačica u emisiji “Grand Magazin”.

Sinoć sam se čula sa djecom, dešava se da nekada malo duže pričam sa Đoletom, a nekada sa Maksimom. Bila je jedna situacija posljednji put kad sam se čula sa Maksimom. On je nacrtao tatu i ja sam naravno pitala kada ćes mene nacrtati, a on je rekao: “Mama ja ne smijem da te nacrtam”, poznajem svoju djecu i kada nesto prećute ja znam šta misle“, vidno potresena nastavlja Tanja.

Podsjetimo, Tanja je osam mjeseci javno tvrdila da joj je suprug nasilnik oteo djecu i na prevaru odveo u Australiju, a šuškalo se da je pjevačica oprostila svu torturu koju je prošla zbog njega. Osim što je Tanja potvrdila da se pomirila sa suprugom, Jovančević je istakao da se sa Savićevom zapravo nikada nije ni svađao i da je njihov medijski rat bio samo marketinški trik, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh