Estrada

On nije bio na Džejevoj sahrani: Zbog ovog problema voditelj nije mogao da se oprosti od legende

Voditelj Zoran Pejić Peja zbog zdravstvenih problema nije bio na sahrani svog prijatelja, pjevača Džeja Ramadanovskog, ali mu je izuzetna čast što ga je poznavao.

Sahrana Džeja Ramadanovskog - Srbija Danas

– Nedostaje svima, navikli smo na njegov duh, na njegove šale, na njega – rekao je Peja na početku jutarnjeg programa

Ko je Džej? Reći ću u jednoj rečenici. Džej je estradna knjiga koja će se čitati cijelog života! Koju će svi čitati dok su živi. On je čovjek koji je na jednom veselju u Parizu uzeo cijeli buket cveća od prodavca i ženama koje je znao i nije znao poklanjao ruže, plesao… Bio je pun emocija, u trenutku se smijao, u trenutku je plakao. Sve moje emisije koje sam radio sa njim bile su najgledanije – ispričao je voditelj i dodao:

Čovjek koji je bio preskroman. Nije vjerovao sebi koliko je velika zvijezda. Radili smo zajedno u jednoj sali u Beču, sala prima 700-800 duša. Tada je bio uspjeh ako ti dođe 250 ljudi, on je tada imao 1.450 prodatih ulaznica! To je bio čovjek na čovjeku… Rekao je: “Misliš da su došli do mene? Došli su zbog televizije!”… On je bio ta velika zvijezda – rekao je Peja u jutarnjem programu na Prvoj.

Voditelj je objasnio da mu je žao što nije bio na sahrani, ali je ukočen i prima injekcije u svom domu, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh