Estrada

Džej je Dragani Mirković 1992. rekao nešto što ona nikada neće zaboraviti: U pitanju su njena djeca

Čitavu javnost jučer je pogodila vijest o preranoj smrti pevača Džeja Ramadanovskog…

Džej Ramadanovski i Dragana Mirković - Screenshot

Da je bio dobar prijatelj i odan saradnik danas najviše govore njegove kolege, a pričaju i brojne anegdote. Ovo je jedna od njih iz perioda druženja sa Draganom Mirković, prenosi “Novi“.

Naime, Džej i Dragana su 1992, u vrijeme kad su sticali ogromnu slavu, zabavlljali gledaoce u novogodišnjem programu, a Dorćolac se tom prilikom pokazao i kao sjajan prorok.

Džej je, uz njegove karakteristične komentare, gledao u dlan koleginici i prorekao joj da će imati dvoje djece – dječaka i devojčicu. To se, zaista, i obistinilo!

Džej je otišao i korak dalje, prognozirajući da će dječak da bude fudbaler, a djevojčica balerina. Za taj dio proročanstva još ima vremena.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh