Estrada

TAKMIČAR EMISIJE “NIKAD NIJE KASNO” ŽIVI SA TUĐIM SRCEM; Žika zaplakao – “Donor mi je bio dečko koji je preminuo u Urgentnom”

Učesnik emisije “Nikad nije kasno” Goran Filić Gogac (53) deklariše se kao roker, a koliko je poslova radio u životu govori to da može prije da nabroji ono što nije, nego što jeste radio.

Goran Filić Gogac - Screenshot

Oženjen je i otac dva sina, a muzikom se bavi ceo život. Međutim ono što je obilježilo njegov život jeste operacija, tačnije transplantacija srca koja se desila u martu prošle godine.

– Zahvaljujući porodici dečka koji su donirali meni njegovo srce ja sam ovdje večeras, sa novim srcem – kazao je.

Žika Jakšić, voditelj takmičenja, želio je da mu Gogac objasni kako se desila ta situacija sa transplantacijom.

– Dečko je bio mlađi od mene 15 godina, i preminuo je u Urgentnom, pa su njegovi roditelji meni donirali njegovo srce. Mi se ne poznajemo, možda putem ove emisije oni saznaju za mene i upoznam ih. Želim da znaju da srce njihovog sina kuca u meni i da je ovo naša zajednička borba – rekao je takmičar, a Žika Jakšić nije mogao da zadrži suze.

– Kad jedan razuman gest može da spasi nečiji život, to su predivne stvari – rekao je Jakšić, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh