Estrada

Kija Kockar neće sa njim u vezu: “Poštujem, ali ipak ne”

Iako se o njenom ljubavnom životu spekuliše na sva zvona, Kija Kockar uporno ponavlja da je već duži vremenski period sama.

Kija Kockar - Screenshot

U posljednjem intervjuu, ona je istakla da nikada ne bi uplovila u vezu sa svojim obožavaocem, iako je takvih ponuda napretek.

Veoma poštujem ljude koji prate moj rad i odvoje vrijeme da mi napišu nešto lijepo. Međutim, nikada ne bih bila u vezi sa nekim mojim fanom, kao ni sa muškarcem željnim javnog eksponiranja, a takvih je napretek – izjavila je Kija za “Informer“.

Mnogi su u drugom dijelu njene izjave prepoznali Vuka Moba, koji je nedavno na poligrafu priznao da je bio sa njom u vezi zbog toga što je u tom momentu bila među najpopularnijim osobama na Balkanu, te je Kockareva tim povodom za “Svet” izjavila:

Sve sam predala advokatici. Ona vodi postupak, a ja više ne želim da se bavim tom temom. Novac od tužbe, odnosno presude, daću u humanitarne svrhe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh