Estrada

“LIJEPO SU ME PLAĆALI, ALI NEMA TIH PARA…” Dadilja Tanje Savić otkrila potpuno nepoznate detalje o Dušanu, djeci i njoj

U jeku javnih prepirki Tanje Savić sa suprugom Dušanom Jovančevićem, oglasila se i nekadašnja dadilja njihove djece.

Tanja Savić i Dušan Jovančević - Kurir.rs

“Tanja bez Dušanove saglasnosti ništa nije smjela da uradi. Ugovarao joj je nastupe i vozio je na njih. Uvijek je čekao da završi sa tezgom da bi je odvezao kući. Za sve što je htjela da uradi morala je njega da pita”, počela je M.S. priču.

“Govorio joj je čak i šta da obuče kada ide da pjeva. Bukvalno nije smjela da pisne od njega. Sjedila je u kući i pazila na djecu dok je on non-stop negdje izlazio. Tanja je bila ta koja je djeci voljela da ispuni sve želje, a Dušan je bio baš strog”.

Osim toga, nekadašnja dadilja njihovih sinova tvrdi da su je pjevačica i njen suprug obilno plaćali, ali da nikada više u životu ne bi sarađivala sa njima.

“Dušan je bio veoma prepotentan, a i prema meni je znao da bude neprijatan. Lijepo su me plaćali, ali nema tih para za koje bih čuvala tu djecu jer su bila mnogo nemirna. Zato se i nisam dugo zadržala kod njih”, zaključila je ona, prenosi “Glossy“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh