Estrada

Na potezu su Brena, Saša, Grand, cijela Srbija: URNISALI SU JADRANKU ZBOG NACIONALISTIČKE PJESME, ŠTA ĆE URADITI UROŠU?

Jeftinu i umjetnički bezvrijednu pjesmu iz ratnih vremena na prostorima BiH, koja u sebi ima elemenata nacionalizma “Ne volim te Alija, zato što si balija” oživljava beogradski pjevač Uroš Živković. Minulih dana ponovo su se pojavili amaterski snimci sa neke amaterske zabave, na kojoj Uroš pjeva ovu “zabranjenu” pjesmu, koje se čak odrekao i njen autentični izvođač Baja Mali Knindža, odnosno Mirko Pajčin. Čovjek shvatio da su prošla ratna vremena.

Uroš Živković Najportal

Mnogi mediji osuđuju Uroševo pjevanje. On se pravda da je pjesmu pjevao za novac, jer su ga dobro plaćali. To kazuje da kod Uroša može sve za lovu. Očito, momak je u finansijskoj, ali i moralnoj krizi!

Nas zbunjuje moralna kriza njegovih šefova, ali i medija u Srbiji. Uroša su stvorili u Grandu, on je njihov pulen. Zato iznenađuje šutnja Brene, Saše Popovića i ostalih iz ove produkcijske kuće….

Iznenađuje i šutnja beogradske javnosti. A kada je, na primjer, prije nekoliko mjeseci Jadranka Bajraktarević u refrenu na jednom skupu u Podgorici zapjevala “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije…” (umjestu sudbine) cijela Srbija se digla, pjevačicu su urnisali, bukvalno je protjerali… U toj akciji i Grand” je bio dio ekipe koja je Jadranku stavila na crnu listu nepoželjnih u Srbiji.

Pitanja za Sašu, Brenu, Srbiju…: Kakva je razlika između Uroševog i Jadrankinog nacionalizma? piše “Najportal“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh